2433022395 1ο Χλμ. Φαρκαδώνας - Παναγίτσας, Τρίκαλα tasosf1@hotmail.com

 


Φιλίππου Αναστάσιος και Απόστολος ΟΒΕΕ
Οικοδομικά Υλικά

To κατάστημα μας ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΟΒΕΕ, στο 1ο χλμ. Φαρκαδόνας - Παναγίτσας, εμπορεύεται ποιοτικά οικοδομικά υλικά και χρώματα, κατάλληλα για τις απαιτήσεις ιδιωτών, επιχειρήσεων και κατασκευαστικών εταιρειών. Διαθέτουμε εμπειρία 30 χρόνων στα υλικά οικοδομής και έτσι μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας, οικονομικά & υπεύθυνα.

Η εταιρεία ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΟΒΕΕ πραγματοποιεί διανομή με δικά τους γερανοφόρα οχήματα. Στο κατάστημά μας θα βρείτε τα πάντα για την οικοδομή σε οικοδομικά υλικά, χρώματα, υδραυλικά είδη, ξυλεία και καυσόξυλα για σωστή και οικονομική θέρμανση τον χειμώνα.

Εμπορευόμαστε άμμο, χαλίκι, τσιμέντα, άμμο θαλάσσης, μαρμαρόσκονη, τούβλα, κεραμίδια, κιούγκια βόθρων, κόλες, μονωτικά υλικά, στεγανωτικά υλικά, χρώματα και πολλά άλλα υλικά που θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε στην οικοδομή σας.

Καλέστε μας ή επισκεφτείτε το κατάστημα και σας εγγυόμαστε ότι θα βρείτε οικοδομικά υλικά υψηλής ποιότητας και σε οικονομικές τιμές.Βάζουμε τα θεμέλια στο μέλλον σας!